Пятница, 2024-04-19, 22:56
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2016 » Март » 28 » Підсумки про проведення Весняного Будівельного Форуму, який відбувся у Львові 15-18 березня 2016 року в Палаці Спорту «Україна».
20:49
Підсумки про проведення Весняного Будівельного Форуму, який відбувся у Львові 15-18 березня 2016 року в Палаці Спорту «Україна».
Категория: Выставки, конференции, семинары | Просмотров: 836 | Корреспондент: Administrator | Теги: Відбувся, форуму, Весняного, проведення, який, 15-18, Будівельного, підсумки, Львові, про | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Будівельний сезон Західної України розпочинається з Весняного Будівельного Форуму

     Будівельний сезон Західної України розпочинається з Весняного Будівельного Форуму, який відбудеться 15 – 18 березня 2016 році у м. Львові. Весняний Будівельний Форум  завжди відбувається за підтримки партнерів, не виключенням є і цей рік. Відтак, Генеральним спонсором виступила компанія Global Development - це корпорація, що втілює в життя нові інноваційні рішення та проекти і враховує сучасні тенденції, потреби покупців.   

    НАТО и Россия делают шаги на пути к мировой войне Две новости, которые появились почти одновременно, указываю на то, что мир идёт давно протоптанной тропкой, которая решает любые «гордиевы узлы». Запад не может (да и просто не умеет) решать свои проблемы мирным путём.
    Про электроинструмент в Харькове: характеристики и особенности

    Необходим качественный электроинструмент в Харькове? Для ремонта квартиры требуются хорошие инструменты отечественного производства? Широкий ассортимент такого рода продукции от отечественных производителей поможет решить вопросы.

    Що потрібно знати про правила улаштування електроустановок

    Правила улаштування електроустановок (ПУЕ) є нормативним документом, що регулює улаштування, експлуатацію та обслуговування електроустановок. Цей документ має на меті забезпечити безпеку та надійність електричних систем та обладнання в будівлях та спорудах.

    ТОВ "Відстрой" - металообробка, виробництво будівельного обладнання

    Сучасне будівництво в основному здійснюється у великих містах з обмеженою територією для забудови та складними геодезичними умовами, що потребує використання пальових фундаментів для житлових будинків. У разі часто потрібно зрубування оголовків паль, навіщо ефективніше використовувати спеціалізоване устаткування, ніж виконувати процес вручну.

    ТОП-5 питань про технічне обслуговування газових мереж загального користування

    З метою всебічного інформування про особливості надання послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання (ТО ВБСГ) у багатоквартирних будинках фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» надають відповіді на найбільш поширені питання від своїх клієнтів. 

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх