Пятница, 2024-03-29, 14:08
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Главная » 2016 » Декабрь » 23 » Запрошуемо на виставку «Весняний Будівельний Форум», яка буде проходити 21-24 березня 2017, м . Львів
07:20
Запрошуемо на виставку «Весняний Будівельний Форум», яка буде проходити 21-24 березня 2017, м . Львів
Категория: Выставки, конференции, семинары | Просмотров: 861 | Корреспондент: Administrator | Теги: Львов, «Весняний Будівельний Форум», выставка | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Чем удивит в этом году Весенний Строительный Форум?

    Всегда город Львов притягивает своим колоритом, архитектурой и активной культурной жизнью, но не менее активной является и деловая жизнь львовян. По-этому хотелось бы обратить Ваше внимание, что с 15 по 18 марта в городе Львов будет проходить ведущее событие на строительном рынке Западной Украины – Весенний Строительный Форум 2016, в рамках которого проходят 2 взаимодополняющих выставки: XXXIII Международная выставка “БудЭКСПО-весна” и XI специализированная выставка “Окна.Двери.Крыша”, а в 2016 г. еще дополненный Салоном «Дом.Дизайн.Декор». 

    Выставка "Деревообробка 2016" - Львов

    Деревообробка 2016 -  щорічна професійна подія, що відображає актуальні тенденції розвитку деревообробної промисловості, демонструє широкий асортимент обладнання, знайомить з новими технологіями та демонструє сучасні можливості вітчизняних та зарубіжних компаній в деревообробній промисловості. 

    Осінній Будівельний Форум запрошує Всіх бажаючих до участі!

    В рамках Форуму під гаслом «На шляху до енергоефективності» відбудуться три взаємодоповнюючі виставки «Буд-ЕКСПО-Осінь», «Опалення» та «Альтернативна енергетика» запрошують Вас до участі 27-30 вересня у місто Львів.

    Осенний строительный форум

    Усвідомлюючи необхідність у заміні традиційних джерел теплопостачання на альтернативні, необхідність заміщення природного газу на місцеві види палива, ПрАТ «Гал-ЕКСПО» підтримує тенденцію розвитку енергозберігаючих технологій в Україні та втілює її у свої проекти і сприяє впровадженню новітніх технологій у сфері будівництва, зокрема: впродовж багатьох років проводить Осінній Будівельний Форум, який поєднує в собі ряд виставок: ХХХIV Міжнародну виставку «БудЕКСПО-Осінь»,

    Осінній міжнародний будівельний форум - 2018

    Вже вкотре місто Львів приваблює до себе не тільки туристів на цікаві культурні та розважальні заходи, але й збирає ділове коло професіоналів та осередок малого та середнього бізнесу. Таким професійним майданчиком є Осінній Будівельний форум , який відбудеться 03-06 жовтня 2018 року у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» за адресою:  м.Львів, вул.Щирецька, 36.

    ВАЖЛИВО! ВЕСНЯНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ перенесено на 26-28 ТРАВНЯ

    У зв’язку з епідеміологічною ситуацію в Україні та карантинними обмеженнями дати проведення Весняного Будівельного Форуму перенесено. Виставка відбудеться 26-28 травня у самому центрі міста, за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17, Львівський палац мистецтвРаніше отримані запрошення будуть дійсними у травні.

    Аэропорт во Львове и финал ЕВРО-2012 в Киеве!!!
     Открытие нового терминала международного аэропорта во Львове символично произойдет в День авиации. Садовый добавил, чем ближе Украина приближается к Евро-2012, тем больше почетных гостей приедет во Львов. Также в торжественном открытии примут участие первые лица государства ,а именно Президент Украины Виктор Янукович 

                    
    Парк миниатюрных замков Восемь миниатюрных замков и крепостей, напоминающих детские домики. В настоящее время эти уникальные сооружения разместили на территории Дворца Потоцких как дополнительную музейную экспозицию.
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх