Понедельник, 2024-05-20, 02:37
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Май » 8 » З початку року фахівці Дніпровської філії «Газмережі» повірили близько 2,5 тис. лічильників
16:20
З початку року фахівці Дніпровської філії «Газмережі» повірили близько 2,5 тис. лічильників
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 394 | Корреспондент: Administrator | Теги: філії, «ГАЗМЕРЕЖІ», повірили, року, лічильників, початку, близько, тис., Дніпровської, фахівці | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Аварійна служба Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» опрацювала більше 10,7 тис викликів від дніпрян

    У минулому році аварійно-диспетчерська служба (АДС) Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» оперативно відреагувала на майже 9,5 тис викликів від споживачів, з яких близько 6,5 тис звернень стосувались наявних витоків газу з газових мереж. У січні поточного року працівники АДС опрацювали понад 1,2 тис викликів від клієнтів.

    У Дніпровській філії «ГАЗМЕРЕЖІ» навчають школярів газовій безпеці

    Фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» проводять уроки газової безпеки для школярів. Один з таких заходів нещодавно відбувся в Індустріальному районі Дніпра. Для діток з початкових класів газовики підготували цікаву розповідь про природний газ та особливості поводження з ним.

    З початку року у Дніпрі виявлено 135 крадіжок природного газу

    З початку року спеціалісти Дніпровської філії «Газмережі» виявили 135 фактів несанкціонованого відбору природного газу споживачами Дніпра та Дніпровського району. Загальна сума збитків, завданих порушниками газорозподільній компанії, становить понад 846 тис грн. 

    Осінній Будівельний форум 03-06 жовтня 2017 року

    Вже вкотре місто Львів приваблює до себе не тільки туристів на цікаві культурні та розважальні заходи, але й збирає ділове коло професіоналів та осередок малого та середнього бізнесу. Таким професійним майданчиком є Осінній Будівельний форум , який відбудеться 03-06 жовтня 2017 року у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» за адресою:  м.Львів, вул.Щирецька, 36.

    АгроТехСервіс: зустріньте новий аграрний сезон 2022 року з новими можливостями!

    Запрошуємо вас відвідати 21 агропромислову  міжрегіональну спеціалізовану  виставку «АгроТехСервіс», яка відбудеться з 08 по 10 лютого у Запоріжжі у виставковому центрі «Козак-Палац» (вул. Перемоги, 70-б). Напередодні весняного сезону агропромислова виставка стане ефективним майданчиком для знайомств з новими діловими партнерами, представлення своїх пропозицій, ознайомлення з інноваціями та укладання нових угод.

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» виконала ремонті роботи у Шевченківському районі

    Нещодавно технічний персонал Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконав ремонтні роботи по заміні застарілої ділянки газопроводу-вводу житлового багатоквартирного будинку у центральній частині Дніпра. Завдяки цьому вдалося забезпечити надійну та безаварійну експлуатацію будинкових газових мереж для мешканців близько 50 квартир.

    Дніпровська філія «Газмережі» нагадує: перевірка димоходів та вентиляційних каналів – запорука безпечного споживання газу!

    Як відомо, від правильної роботи димоходів та вентиляційних каналів (ДВК) залежить безпека та здоров'я споживачів, адже найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє саме порушення тяги при експлуатації газових приладів. При несправних ДВК шкідливі продукти горіння замість того, щоб виводитися назовні, накопичуються в приміщенні.

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» запрошує до команди професіоналів

    Запрошуємо до команди професіоналів Дніпровської філії ТОВ "Газорозподільні мережі України". Також у головному офісі Дніпровської філії ТОВ "Газорозподільні мережі України" відкриті вакансії

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх