Среда, 2024-04-24, 12:40
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Новые статьи
Изолента: итория изобретения и интересные факты
Гайд по выбору увлажнителя воздуха
Как защитить проводку от перегрузки и короткого замыкания
Самодельные гантели из бетона (8 фото)
Изображение космонавта 1102 года на соборе в Испании.
Вибираємо праску: що потрібно знати при покупці
Взаимоотношения мужчин и женщин
Портал Kraken лучшая торговая площадка
15 самых продаваемых новостроек бизнес-класса Старой Москвы (итоги 2021)
Как я плиту (сцуко) покрасил!
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Июль » 20 » «Домострой-Осінь - 2012»
08:27
«Домострой-Осінь - 2012»
Запорізька торгово-промислова палата висловлює вам свою повагу та запрошує прийняти участь у XXІI галузевій будівельній виставці «Домострой-Осінь - 2012», яка відбудеться з 11 по 14 вересня  у Запоріжжі у  виставковому центрі «Козак-Палац».

Виставковий проект «Домострой» проводиться Запорізькою ТПП двічі на рік – навесні та восени, збираючи сотні учасників ринку – виробників, науковців, постачальників, дилерів, покупців. Саме на виставці кожен з них має ефективну нагоду в найкоротший термін ознайомитись з новинками ринку, отримати корисну інформацію, зустрітись з діловими партнерами, обрати гідний варіант для покупки або підписання угоди.

Завдяки підтримці галузевих асоціацій та зростаючому попиту на якісні будівельні послуги та матеріали у промислово насиченому запорізькому регіоні, виставка «Домострой» стала одним із успішніших виставкових проектів.

А напередодні осінньо-зимового сезону цей виставковий захід становиться унікальним майданчиком для демонстрації та спілкування професіоналів ринку з потенційними покупцями на предмет гострих для цього сезону потреб, пов’язаних, насамперед, з теплоізоляцією, опаленням, енергозбереженням, комфортом та екологічністю.

Ділова складова виставки: спеціалізовані семінари, презентаційні заходи, бізнес-зустрічі, робочі засідання профільних організацій та комітетів направлені на залучення додаткової професіональної аудиторії відвідувачів.

В цьому році виставка «Домострой-осінь» відбудеться разом із IX спеціалізованою виставкою енергетичного та електричного обладнання «ЕНЕРГІЯ - 2012», що безумовно, розширить коло зацікавлених професіональних відвідувачів та покращить результати роботи учасників обох проектів.

Запрошуємо всі компанії, що зацікавлені у розширенні своїх можливостей та прагнучих до виходу на нові перспективні ринки, до плідного співробітництва. Ми пропонуємо кожному учаснику індивідуальний підхід, увагу та допомогу у вирішенні його завдань під час перебування на виставці.

Всім бажаємо вдалого та тільки ефективного бізнесу!

«Козак-Палац» - територія Вашого успішного бізнесу!

Оргкомітет виставки «Домострой»

тел.: (061) 213-50-26, 213-51-67, e-mail: [email protected] , [email protected]
Категория: Выставки | Просмотров: 9023 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх