Четверг, 2024-09-19, 19:05
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Август » 30 » Які функції виконує контролер газорозподільної компанії?
11:23
Які функції виконує контролер газорозподільної компанії?
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 580 | Корреспондент: Administrator | Теги: газорозподільної, контролер, ГАЗМЕРЕЖІ, компанії?, виконує, які, функції | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Які переваги отримують клієнти працюючи з производителем бетону

    Фірма «Kalenyk & Co» 12 років відома як надійний виробник якісних бетонів, сумішей та ЗБВ. Серед клієнтів Київміськбуд, Статус Груп та інші великі девелопери, що оцінили співпрацю із серйозним постачальником.

    Правила використання бетономішалки, які допоможуть зекономити час та сили

    Якщо ви затіяли будівництво, обсяги робіт якого включають в себе лише заливку підлоги чи штукатурку, то розчин для цього ви можете замішувати вручну або ж за допомогою будівельного міксера. Але якщо масштаби будівництва передбачають зведення стін чи спорудження фундаменту, то вам обов'язково потрібно придбати більш потужний інструмент – бетономішалку.

    Проєкти сучасних елітних будинків – на які моменти слід звернути увагу

    Будівельні проєкти елітних особняків з натурального дерева відрізняються своєю ексклюзивністю, оригінальною архітектурою та вартісним оздобленням. Окрім естетичної сторони, елітні будинки практичні та дуже просторі, особливо, якщо зведені з екологічного бруса, адже дерево – автентичний матеріал від природи.

    Плитка: підказки, які допоможуть зробити правильний вибір

    В останні роки колекції керамічної плитки від сучасних виробників зазнали значних змін. Тепер у них можна знайти великі формати (понад 2 метри), 3D-візерунки, принти, що імітують природні матеріали. Також з'явилися рельєфні поверхні та інноваційні покриття, які покращують якість плитки, захищають від старіння, роблять поверхню тактильно приємною, забезпечують антиковзкий ефект та підвищують міцність.

    Мешканці 15 квартир залишились без газу через самовільне втручання в будинкові мережі

    Через самовільне втручання у внутрішньобудинкову систему газопостачання мешканці 15 квартир багатоповерхового будинку у Новокодацькому районі залишились без газу. 26 лютого на пульт аварійно-диспетчерської служби Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» надійшов виклик від мешканців багатоквартирного будинку у Новокодацькому районі про відсутність газопостачання.

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» акцентує увагу мешканців Дніпра та Дніпровського району, що згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця

    Скільки коштуватиме технічне обслуговування газопроводів загального користування для дніпрян?

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» інформує мешканців багатоповерхівок та гуртожитків Дніпра та Дніпровського району про особливості надання послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання (ТО ВБСГ) у багатоквартирних будинках.     

    Двоє осіб отруїлися чадним газом через порушення правил експлуатації газового обладнання

    1 квітня 2024 року на пульт аварійно-диспетчерської служби Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» надійшов виклик про отруєння чадним газом двох мешканців однієї з квартир у багатоквартирному будинку у Центральному районі. Бригада аварійників, яка прибула на виклик, оперативно здійснила відключення споживачів від системи газопостачання з метою локалізації аварійної ситуації.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх