Среда, 2024-10-16, 03:18
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Сентябрь » 25 » У Дніпрі відбулись пожежно-тактичні навчання ДСНС та аварійної служби «104»
16:27
У Дніпрі відбулись пожежно-тактичні навчання ДСНС та аварійної служби «104»
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 500 | Корреспондент: Administrator | Теги: аварійної, ДСНС, відбулись, та, пожежно-тактичні, «104», Дніпрі, служби, навчання | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    КрАЗ розраховує на замовлення ДСНС у 2017 році

    Напередодні  Нового року рятувальники Донеччини отримали 8 пожежних автомобілів, чотири з яких  - автомобілі важкого типу на базі шасі КрАЗ- 65053 колісної формули 6х4. Техніка була закуплена за кошти державного бюджету за результатами проведення процедур відкритих торгів. Автомобілі використовуватимуться для гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій, доставки до місця події підвищеного запасу вогнегасної речовини. 

    ХLІ Міжнародна виставка "БудЕКСПО-ВЕСНА-2020" та XV Спеціалізована виставка "Вікна.Двері.Дах-2020".

    Щороку навесні Будівельний Форум є платформою для зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів в західному регіоні країни. Це професійна подія,  що репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію як українських, так і закордонних компаній.

    Будівництво в цивільному та аграрному секторі, Запоріжжя, 11 – 13 лютого 2020

    Продовжується реєстрація участі в спеціалізованій експозиції «Будівництво в цивільному та аграрному секторі», що відбудеться одночасно з міжрегіональною спеціалізованою виставкою «АгроТехСервіс 2020».

    У Дніпропетровській області побудують та оновлять 387 кілометрів автодоріг

    Сьогодні вперше за 50 років капітально ремонтується автошлях Н-23 на Дніпропетровщині. Зокрема, продовжується відновлення дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя. Йдеться про 15-кілометрову ділянку поблизу міста Апостолове у напрямку міста Кривий Ріг. Про це повідомив Укравтодор.

    Покрівля з металочерепиці - це практичний та сучасний підхід накриття вашого будинку або котеджу.

    Оздоблення вашого будинку покрівлею з металочерепиці – це практичний та сучасний підхід. На сьогоднішній день широкий асортимент пропонованої покрівлі дає можливість зробити дах будинку індивідуальним та практичним. Компанія "Буд Прогрес" займається реалізацією та монтажем металочерепиці у Хмельницькому.

    Виготовлення та монтаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування вентиляційних систем

    «Клімат Буд» пропонує весь спектр послуг у галузі систем вентиляції та кондиціювання повітря, від проекту до пуско-налагодження та подальшого сервісного обслуговування. Наша компанія має кваліфікований штат співробітників, для проектування систем вентиляцій та кондиціювання, та монтаж вентиляції- систем вентиляції в будь-яких обсягах.

    АрселорМіттал Кривий Ріг» зупиняє роботу батарей №№ 1 та 2

    12 жовтня, в «АрселорМіттал Кривий Ріг» коксові батареї №№ 1 та 2 видали свою останню партію коксу – палива для доменного виробництва чавуну. Підприємство розпочинає процес виведення з експлуатації цих двох своїх найстарших коксових батарей. Замість шести коксових батарей на підприємстві залишиться чотири. З них зараз будуть працювати дві – сучасні батареї №№ 5 та 6, які минулого тижня були введені в роботу після вимушеної зупинки через повномасштабне вторгнення у лютому.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх