Пятница, 2024-05-03, 07:45
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Апрель » 18 » З початку року у Дніпрі виявлено 135 крадіжок природного газу
12:00
З початку року у Дніпрі виявлено 135 крадіжок природного газу
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 625 | Корреспондент: Administrator | Теги: крадіжок, року, газу, природного, ГАЗМЕРЕЖІ, 135, виявлено, початку, Дніпрі | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Мешканці 15 квартир залишились без газу через самовільне втручання в будинкові мережі

    Через самовільне втручання у внутрішньобудинкову систему газопостачання мешканці 15 квартир багатоповерхового будинку у Новокодацькому районі залишились без газу. 26 лютого на пульт аварійно-диспетчерської служби Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» надійшов виклик від мешканців багатоквартирного будинку у Новокодацькому районі про відсутність газопостачання.

    Осінній Будівельний форум 03-06 жовтня 2017 року

    Вже вкотре місто Львів приваблює до себе не тільки туристів на цікаві культурні та розважальні заходи, але й збирає ділове коло професіоналів та осередок малого та середнього бізнесу. Таким професійним майданчиком є Осінній Будівельний форум , який відбудеться 03-06 жовтня 2017 року у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» за адресою:  м.Львів, вул.Щирецька, 36.

    С начала года специалисты АО «Днепрогаз» обнаружили 169 случаев несанкционированного отбора природного газа потребителями Днепра и Днепровск

    С начала года специалисты АО «Днепрогаз» обнаружили 169 случаев несанкционированного отбора природного газа потребителями Днепра и Днепровского района. Общая сумма ущерба составляет 2,5 млн грн. За четыре месяца текущего года в результате проведенных проверок «Днепрогазом» выявлено 169 фактов нарушения правил учета природного газа и целостности системы газоснабжения.

    НКРЭКУ утвердила для днепрян тариф на распределение природного газа на 2022 год

    Согласно Постановлению НКРЭКУ от 22 декабря 2021 г. № 2744 с 1 января 2022 года для АО «Днепрогаз» установлен тариф на услуги распределения природного газа в размере 1,08 грн за 1 кубометр в месяц (с учетом НДС). По сравнению с величиной тарифа, утвержденного на 2021 год, тариф на 2022 год для днепрян уменьшился на 3,2%.

    АгроТехСервіс: зустріньте новий аграрний сезон 2022 року з новими можливостями!

    Запрошуємо вас відвідати 21 агропромислову  міжрегіональну спеціалізовану  виставку «АгроТехСервіс», яка відбудеться з 08 по 10 лютого у Запоріжжі у виставковому центрі «Козак-Палац» (вул. Перемоги, 70-б). Напередодні весняного сезону агропромислова виставка стане ефективним майданчиком для знайомств з новими діловими партнерами, представлення своїх пропозицій, ознайомлення з інноваціями та укладання нових угод.

    АО "Днепрогаз": по возможности оплатить доставку газа необходимо до 20 марта

    "Днепрогаз" обращается к жителям Днепра и Днепровского района с информацией об особенностях работы компании в условиях военного времени и оплаты предоставленных услуг. Информируем наших клиентов, что АО "Днепрогаз", несмотря на военное состояние, работает в усиленном режиме и обеспечивает стабильность, бесперебойность и надежность газоснабжения потребителей г. Днепра и Днепровского района.

    С начала года специалисты «днепрогаза» обнаружили 205 краж природного газа.

    С начала 2022 г. специалисты АО «Днепрогаз» выявили 205 случаев несанкционированного отбора природного газа потребителями Днепра и Днепровского района. Общая сумма ущерба газораспределительной компании в результате таких действий клиентов составляет более 11,1 млн грн.

    Сплатити за послуги з доставки газу необхідно до 20 листопада

    В умовах воєнного стану АТ «Дніпрогаз» систематично здійснює вкладення у розвиток системи газорозподілу. Це дозволяє забезпечити безпечний та надійний розподіл газу для наших клієнтів. Саме тому оплата клієнтів за розподіл палива набуває неабиякої актуальності. За ці кошти газовики здійснюють стабільний розподіл газу, оперативне відновлення газопостачання і усі необхідні аварійні роботи.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх