Четверг, 2024-05-02, 16:55
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Январь » 17 » Газифікація під ключ: комплексна послуга для тих, хто прагне заощадити гроші та час
19:28
Газифікація під ключ: комплексна послуга для тих, хто прагне заощадити гроші та час
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 572 | Корреспондент: Administrator | Теги: під, ключ:, час, та, послуга, Газифікація, заощадити, гроші, тих, для, Хто, прагне, комплексна | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    Правила використання бетономішалки, які допоможуть зекономити час та сили

    Якщо ви затіяли будівництво, обсяги робіт якого включають в себе лише заливку підлоги чи штукатурку, то розчин для цього ви можете замішувати вручну або ж за допомогою будівельного міксера. Але якщо масштаби будівництва передбачають зведення стін чи спорудження фундаменту, то вам обов'язково потрібно придбати більш потужний інструмент – бетономішалку.

    Ультрафільтр – фільтри для спецтехніки та промислового обладнання

    «Ультрафільтр» пропонує не просто замовити фільтр для очищення палива, олії чи повітря до транспортних засобів та всіх категорій важкої спецтехніки, а допоможе вибрати недорогі та якісні аналоги, які працюватимуть не гірше за оригінальну продукцію.

    Додаток для оренди квартир bird розширює свою географію та представляє статистику ринку

    Вартість оренди в Дніпрі в середньому на 64% більше ніж в Одесі та понад удвічі вища ніж у Харкові. Дніпро є одним із найбільших міст в Україні, має велику кількість якісної первинки, бізнес-центрів та промислових зон, що сприяє попиту на оренду.

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» застерігає: чадний газ небезпечний для вашого життя та здоров’я

    Через недбале ставлення до безпечної експлуатації газового обладнання  в побуті у Дніпрі загинула одна людина та троє опинилися у лікарні. Детальніше про інцидент, що відбувся, читайте в нашій публікації.

    Уникальное предложение от ЗАО «Желдорипотека» для будущих жителей ЖК «Горки-Фаворит».

    Компания ЗАО «Желдорипотека» до 30.06.2016 г. дарит всем покупателям квартир в ЖК «Горки-Фаворит» по адресу: Московская область, Одинцовский район, с/о Успенский, пос. Горки-10 машиноместо и беспроцентную рассрочку на два года. Первый взнос – 20% от стоимости квартиры.  Спешите, предложение ограничено.

    Ограждения для режимных объектов

    Современные 3D заборы — идеальный вариант для защиты периметров самых разных охраняемых объектов, будь то складские комплексы, аэродромы, железнодорожные пути или ГПС. Готовые комплекты заводской поставки быстро монтируется небольшим количеством рабочих без применения тяжелой техники и сложных инструментов. Основа любой конструкции — панели из оцинкованного прутка, столбы и необходимый крепеж.

    Сможет ли "АвтоКрАЗ" обеспечить спецтехникой для обслуживания и уборки дорог всю Украину?

    14 января Кременчугский автозавод посетили представители Службы автомобильных дорог в Полтавской области во главе с руководителем структуры Владимиром  Трояновским. Целью их визита на предприятие послужило знакомство с линейкой спецтехники КрАЗ для обслуживания и уборки дорог, которые выпускает украинский производитель большегрузных автомобилей.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх