Четверг, 2024-04-18, 05:16
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2022 » Октябрь » 13 » АрселорМіттал Кривий Ріг» зупиняє роботу батарей №№ 1 та 2
06:56
АрселорМіттал Кривий Ріг» зупиняє роботу батарей №№ 1 та 2
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 549 | Корреспондент: Administrator | Теги: АрселорМіттал, та, роботу, батарей, №№, Кривий, зупиняє, Ріг» | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» став постачальником сталі для нового саркофага ЧАЕС

    ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» стало одним з основних постачальників сталі для нового саркофага над четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції. ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» здійснило постачання 12 тисяч тонн арматури на будівництво нового безпечного конфайнменту (захисної арки) над енергоблоком. 

    «АрселорМіттал Кривий Ріг» заощадив 120 млн доларів по проекту WCM

    Система World Class Manufacturing (WCM – виробництво світового класу), що впроваджується на більшості підприємств компанії АрселорМіттал, з 2019 року охопить усі цехи та підрозділи «АрселорМіттал Кривий Ріг». 

    У 2022 р. АрселорМіттал Кривий Ріг сплатив 8,8 млрд грн податків до бюджету

    У 2022 році податкові платежі «АрселорМіттал Кривий Ріг» до бюджетів усіх рівнів склали 8,8 млрд грн податків і зборів. Із них 3,4 млрд грн надійшли до державного бюджету та 2,1 млрд грн – до місцевих бюджетів. Також підприємство перерахувало майже 1 млрд грн єдиного соціального внеску та 2,3 млрд грн податку на додану вартість при імпорті сировини та матеріалів.

    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    Выбираем АКБ для солнечных батарей

    В нынешней Украине все более людей думают о приобретении солнечных батарей с целью обеспеченья жилья, фирмы электричеством. Такого рода повышение продаж гелиосистем в Украине связано не только лишь с быстрым формированием других источников электропитания, однако и с ростом тарифов в электрическую энергию.

    Инвертор для солнечных батарей

    Если вы собираетесь организовать питание электрических приборов в своём доме от солнечных батарей, то кроме них ещё придётся купить несколько основных элементов гелиосистемы. Без этих элементов нормальное функционирование солнечных батарей будет невозможно. Среди них можно назвать аккумуляторы, контроллер, инвертор. Преобразователь необходим для того, чтобы постоянный ток, вырабатываемый солнечными батареями, преобразовывался в переменный.

    ХLІ Міжнародна виставка "БудЕКСПО-ВЕСНА-2020" та XV Спеціалізована виставка "Вікна.Двері.Дах-2020".

    Щороку навесні Будівельний Форум є платформою для зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів в західному регіоні країни. Це професійна подія,  що репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію як українських, так і закордонних компаній.

    Будівництво в цивільному та аграрному секторі, Запоріжжя, 11 – 13 лютого 2020

    Продовжується реєстрація участі в спеціалізованій експозиції «Будівництво в цивільному та аграрному секторі», що відбудеться одночасно з міжрегіональною спеціалізованою виставкою «АгроТехСервіс 2020».

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх