Вторник, 2024-04-23, 11:34
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Главная » 2022 » Декабрь » 17 » Чим вишки-тури відрізняються від будівельних лісів та риштовання?
11:10
Чим вишки-тури відрізняються від будівельних лісів та риштовання?
Категория: Новости компаний Украины | Просмотров: 926 | Корреспондент: Administrator | Теги: лісів, Stremyanka, відрізняються, вишки-тури, від, та, чим, риштовання?, будівельних | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Чим відрізняються літій-іонні акумулятори: LTO і LiFePo4

    Літій-іонні акумулятори роблять мобільними пристроями смартфони, ноутбуки, фотоапарати і відеокамери, а до переваг цих накопичувачів електричної енергії записують компактні розміри, велике число циклів перезарядження і низький показник саморозряду - все те, що вигідно відрізняє їх від застарілих свинцево-кислотних батарей.

    Фонд доктора Деніса Муквеге повертає постраждалим від СНПК довіру до людей та до життя

    Свою діяльність Фонд доктора Деніса Муквеге розгорнув в Україні ще до широкомасштабної російської агресії. Яку допомогу він надає постраждалим від сексуального насильства, спричиненого війною, та як співпрацює в цих питаннях з українською владою та громадським сектором? Про це спілкуємося з виконавчою директоркою цієї міжнародної гуманітарної структури Катрін КОППЕНС.

    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    ХLІ Міжнародна виставка "БудЕКСПО-ВЕСНА-2020" та XV Спеціалізована виставка "Вікна.Двері.Дах-2020".

    Щороку навесні Будівельний Форум є платформою для зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів в західному регіоні країни. Це професійна подія,  що репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію як українських, так і закордонних компаній.

    Будівництво в цивільному та аграрному секторі, Запоріжжя, 11 – 13 лютого 2020

    Продовжується реєстрація участі в спеціалізованій експозиції «Будівництво в цивільному та аграрному секторі», що відбудеться одночасно з міжрегіональною спеціалізованою виставкою «АгроТехСервіс 2020».

    У Дніпропетровській області побудують та оновлять 387 кілометрів автодоріг

    Сьогодні вперше за 50 років капітально ремонтується автошлях Н-23 на Дніпропетровщині. Зокрема, продовжується відновлення дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя. Йдеться про 15-кілометрову ділянку поблизу міста Апостолове у напрямку міста Кривий Ріг. Про це повідомив Укравтодор.

    Покрівля з металочерепиці - це практичний та сучасний підхід накриття вашого будинку або котеджу.

    Оздоблення вашого будинку покрівлею з металочерепиці – це практичний та сучасний підхід. На сьогоднішній день широкий асортимент пропонованої покрівлі дає можливість зробити дах будинку індивідуальним та практичним. Компанія "Буд Прогрес" займається реалізацією та монтажем металочерепиці у Хмельницькому.

    Виготовлення та монтаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування вентиляційних систем

    «Клімат Буд» пропонує весь спектр послуг у галузі систем вентиляції та кондиціювання повітря, від проекту до пуско-налагодження та подальшого сервісного обслуговування. Наша компанія має кваліфікований штат співробітників, для проектування систем вентиляцій та кондиціювання, та монтаж вентиляції- систем вентиляції в будь-яких обсягах.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх