Суббота, 2024-07-27, 03:50
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 9
Гостей: 9
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Май » 1 » Дніпряни мають передати показання газових лічильників до 5 травня
10:41
Дніпряни мають передати показання газових лічильників до 5 травня
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 805 | Корреспондент: Administrator | Теги: мають, газових, до, лічильників, Передати, травня, показання, дніпряни, ГАЗМЕРЕЖІ | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Передати показання газового лічильника дніпряни мають до 5 грудня

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» акцентує увагу клієнтів, що згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показники лічильника газу та протягом п'яти діб (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ, щоб уникнути розбіжностей у розрахунках за послуги з газопостачання.

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» акцентує увагу мешканців Дніпра та Дніпровського району, що згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Днепровский филиал «ГАЗСЕТИ» акцентирует внимание жителей Днепра и Днепровского района, согласно Кодексу газораспределительных систем, утвержденному НКРЭКУ, бытовой потребитель обязан ежемесячно по состоянию на 1 число месяца снимать фактические показатели счетчика газа и в течение пяти суток (до 5 числа включительно) ) предоставлять их Оператору ГРМ во избежание разногласий в расчетах за услуги по газоснабжению.

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» акцентує увагу мешканців Дніпра та Дніпровського району, що згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показники лічильника газу та протягом п'яти діб (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ, щоб уникнути розбіжностей у розрахунках за послуги з газопостачання.

    Як дніпряни можуть сплатити за доставку газу?

    В умовах воєнного стану персонал Дніпровської філії «Газмережі» систематично здійснюють вкладення у розвиток системи газорозподілу. Це дозволяє забезпечити безпечну та надійну доставку газу для клієнтів. Саме тому нині своєчасність оплат за надані послуги газорозподільної компанії набула неабиякої актуальності.

    У Дніпрі виконано технічне обслуговування газових мереж у понад 320 багатоквартирних будинках

    З початку року спеціалісти Дніпровської філії «Газмережі» виконали технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання (ТО ВБСГ) у 321 багатоквартирному будинку Дніпра та Дніпровського району.

    Ставки по ипотеке увеличатся до 13-14%!

    Минфин объявил о прекращении программы госсубсидирования ипотечных ставок. Это значит, что осталось чуть больше месяца для того, чтобы оформить ипотеку под 11-12%.

    Удобная "демократия": проводишь перевыборы до тех пор, пока результаты не устроят

    Как докладывает «Прораб Днепропетровщины», о данном на собственной страничке в Twitter сказал пресс-секретарь главы страны Святослав Цеголко. «Президент поставил свою подпись в закон о внеочередных выборах городского головы Кривого Рога», — сказал Цеголко.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх