Пятница, 2024-05-03, 13:30
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Март » 20 » Як відмовитися від паперового рахунку в «особистому кабінеті» ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ»?
19:10
Як відмовитися від паперового рахунку в «особистому кабінеті» ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ»?
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 354 | Корреспондент: Administrator | Теги: ТОВ, паперового, від, «особистому, Як, рахунку, відмовитися, кабінеті», «ГАЗМЕРЕЖІ»? | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    У «особистому кабінеті» «ГАЗМЕРЕЖІ» впроваджено нову функцію

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» інформує споживачів газу м. Дніпра та Дніпровського району про розширення можливостей «особистого кабінету». Фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» постійно працюють над розширенням можливостей та вдосконаленням онлайн сервісів для споживачів газу.

    Весняний Будівельний Форум, як подія, яку варто відвідати!!!

    Цьогорічний Весняний будівельний форум представляє усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечать наступні компанії: Global Development, яка створює не просто будівлі, а концептуально новий світ – комфортний світ для тисяч українських сімей; Група компаній «Royal House», яка сьогодні займає лідируючу позицію у сфері виробництва стінових модулів та будівництва багатоквартирних житлових комплексів; компанія «Сервус», яка спеціалізується на каркасному будівництві.

    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    Чим вишки-тури відрізняються від будівельних лісів та риштовання?

    Як прискорити будівельний процес при цьому не наймати додаткову робочу силу? Перше, що необхідно зробити, - виконати закупівлю високоякісного робочого інструменту та потрібного додаткового обладнання для будівництва.

    Як вибрати жалюзі на вікна?

    Відповідь на питання, які жалюзі на вікна вибрати, зовсім не така проста і однозначна, як це іноді намагаються представити консультанти в спеціалізованих магазинах. Найочевидніша відповідь – «Ті, які ви готові собі дозволити» - докорінно невірна, оскільки ідеальне поєднання характеристик для однієї людини може і не підійти для іншої.

    Клієнти АТ «Дніпрогаз» отримують фейкові повідомлення від сервісів 104.ua

    Після інтеграції АТ «Дніпрогаз» до державного управління Групи Нафтогаз, приватні сервіси 104.ua припинили роботу для мешканців Дніпра та Дніпровського району. Будь-які повідомлення, надіслані сервісами, не є достовірними.

    Сучаснi рiшення, зручне розташування від “БМК “АТЛАНТ"

    Компанія “БМК “АТЛАНТ” тримає курс забезпечення максимальної доступності своєї продукції широкому колі споживачів. Полтава купити квартиру – це все одно, що інвестувати в майбутнє своїх дітей. Звичайно ж не секрет, що квартири в новобудовах Полтави – це надійне вкладення капіталу при активній інфляції. Чому якщо купувати, то купити квартиру у Полтаві, квартира від забудовника?

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Днепровский филиал «ГАЗСЕТИ» акцентирует внимание жителей Днепра и Днепровского района, согласно Кодексу газораспределительных систем, утвержденному НКРЭКУ, бытовой потребитель обязан ежемесячно по состоянию на 1 число месяца снимать фактические показатели счетчика газа и в течение пяти суток (до 5 числа включительно) ) предоставлять их Оператору ГРМ во избежание разногласий в расчетах за услуги по газоснабжению.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх