Четверг, 2024-05-02, 20:34
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Март » 21 » Міжнародний Реєстр збитків готується розпочати роботу
11:40
Міжнародний Реєстр збитків готується розпочати роботу
Категория: Тема дня | Просмотров: 341 | Корреспондент: Administrator | Теги: готується, міжнародний, розпочати, роботу, Реєстр, збитків | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Осінній міжнародний будівельний форум - 2018

    Вже вкотре місто Львів приваблює до себе не тільки туристів на цікаві культурні та розважальні заходи, але й збирає ділове коло професіоналів та осередок малого та середнього бізнесу. Таким професійним майданчиком є Осінній Будівельний форум , який відбудеться 03-06 жовтня 2018 року у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» за адресою:  м.Львів, вул.Щирецька, 36.

    Осінній Міжнародний Будівельний Форум в рамках, якого відбудуться взаємодоповнюючі події: XXXХ ювілейна міжнародна виставка «БудЕКСПО-осінь

    Львів приваблює до себе не лише туристів на культурні та розважальні заходи, але й збирає ділове коло професіоналів та бізнес кластер. Одним із професійних майданчиків подібного характеру  є Осінній Будівельний форум , який відбудеться 09-11 жовтня 2019 року у ВЦ «Південний-ЕКСПО».

    АрселорМіттал Кривий Ріг» зупиняє роботу батарей №№ 1 та 2

    12 жовтня, в «АрселорМіттал Кривий Ріг» коксові батареї №№ 1 та 2 видали свою останню партію коксу – палива для доменного виробництва чавуну. Підприємство розпочинає процес виведення з експлуатації цих двох своїх найстарших коксових батарей. Замість шести коксових батарей на підприємстві залишиться чотири. З них зараз будуть працювати дві – сучасні батареї №№ 5 та 6, які минулого тижня були введені в роботу після вимушеної зупинки через повномасштабне вторгнення у лютому.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх