Суббота, 2024-07-27, 06:55
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 22
Гостей: 22
Пользователей: 0
Почтовый ящик секционный купить подъездные почтовые ящики.. зелений тариф в Україні
Главная » 2024 » Июнь » 5 » Гарантії – є. Фонд вам у поміч!
05:29
Гарантії – є. Фонд вам у поміч!
Категория: Аграрные и земельные вопросы | Просмотров: 1159 | Корреспондент: Administrator | Теги: є., рынок земли, Українська перспектива, вам, фонд, Гарантії, поміч! | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Гарантії – є. Фонд вам у поміч!

    В Україні успішно розгортає роботу Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві. Це державна установа, яка була створена для підтримки малого та середнього сільгоспвиробництва. Як фермери можуть скористатися її можливостями і кого саме стосуватиметься допомога Фонду

    «Фонд Юг» теперь в социальных сетях

    Управляющая компания «Фонд Юг» теперь имеет официальные страницы в таких популярных социальных сетях как Вконтакте, Facebook, Одноклассники. С этого момента найти информацию об Управляющей компании «Фонд Юг», занимающейся строительством объектов в Анапе и Сочи, стало ещё проще. 

    Компания «ОТП Капитал» получила золото рейтинга и почетное звание «Лидер отрасли 2015»

    По итогам общегосударственного финансово-экономического анализа деятельности предприятий Украины, проведенного Национальным бизнес-рейтингом, компания по управлению активами «ОТП Капитал» получила золото рейтинга и была удостоена звания «Лидер отрасли 2015» в категории «Управление фондами».

    Фонд Вилкула «Украинская перспектива» продолжает заботиться о пожилых людях, оказавшимся в беде

    На этой неделе волонтеры Фонда передали медикаменты, продукты и средства личной гигиены пожилым женщинам из Днепропетровска

    «Сен-гобен» создает карбоновый фонд Для своих сотрудников

    Группа компаний «Сен-Гобен» поставила перед собой цель достичь углеродной нейтральности к 2050 году и снизить выбросы CO2 к 2030 году. Чтобы привлечь всех своих сотрудников к достижению этих высоких целей, «Сен-Гобен» учреждает специальный карбоновый фонд.

    Війна не скасовує потребу протидіяти домашньому насильству

    Повномасштабна війна, яка наразі триває в Україні, не викреслила з нашого життя домашнє насильство. Які особливості протидії цьому явищу та як захистити постраждалих від нього в надзвичайних умовах? Обговорюємо це з віце-президенткою ГО «Ла Страда-Україна», докторкою філософії в галузі права, адвокаткою Мариною ЛЕГЕНЬКОЮ та директоркою департаменту Національних гарячих ліній та соціальної допомоги цієї громадської організації Альоною КРИВУЛЯК.

    Фонд доктора Деніса Муквеге повертає постраждалим від СНПК довіру до людей та до життя

    Свою діяльність Фонд доктора Деніса Муквеге розгорнув в Україні ще до широкомасштабної російської агресії. Яку допомогу він надає постраждалим від сексуального насильства, спричиненого війною, та як співпрацює в цих питаннях з українською владою та громадським сектором? Про це спілкуємося з виконавчою директоркою цієї міжнародної гуманітарної структури Катрін КОППЕНС.

    Іван ВИГІВСЬКИЙ: Злочини СНПК однозначно кваліфікуються як воєнні

    Національна поліція України відіграє вагому роль у виявленні та документуванні злочинів сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (СНПК), та допомозі постраждалим від них. Чому до складу мобільних груп, створених із цією метою, переважно входять жінки-поліцейські?

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх