Четверг, 2024-09-19, 18:55
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Сентябрь » 11 » Як діяти, щоб замінити газовий котел безпечно та легально?
12:27
Як діяти, щоб замінити газовий котел безпечно та легально?
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 228 | Корреспондент: Administrator | Теги: безпечно, газовий, Котел, легально?, та, ГАЗСЕТИ, замінити, діяти, щоб, Як | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Днепровский филиал «ГАЗСЕТИ» акцентирует внимание жителей Днепра и Днепровского района, согласно Кодексу газораспределительных систем, утвержденному НКРЭКУ, бытовой потребитель обязан ежемесячно по состоянию на 1 число месяца снимать фактические показатели счетчика газа и в течение пяти суток (до 5 числа включительно) ) предоставлять их Оператору ГРМ во избежание разногласий в расчетах за услуги по газоснабжению.

    Зимовий та літній бетон від виробника в Україні: як його застосовують у будівництві?

    Будівельні технології з часом змінюються, покращуються і стають сучаснішими, але є матеріали, які не втрачають актуальності за будь-яких умов. Серед них і штучно створюваний будівельний камінь, більш відомий як бетон.

    ACV расширила линейку оборудования Comfort

    Теперь, помимо атмосферного котла Alfa Comfort и водонагревателя косвенного нагрева Comfort (лидера продаж), сочетающих в себе высокое качество и доступную цену, на российском рынке появится новый пеллетный котел Eco Comfort.

    Весняний Будівельний Форум, як подія, яку варто відвідати!!!

    Цьогорічний Весняний будівельний форум представляє усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечать наступні компанії: Global Development, яка створює не просто будівлі, а концептуально новий світ – комфортний світ для тисяч українських сімей; Група компаній «Royal House», яка сьогодні займає лідируючу позицію у сфері виробництва стінових модулів та будівництва багатоквартирних житлових комплексів; компанія «Сервус», яка спеціалізується на каркасному будівництві.

    Котлы на пеллетах купить можно на сайте компании Фроулинг

    Котлы на пеллетах купить можно на сайте компании Фроулинг. Доступные цены и быстрая доставка по Киеву и всей Украине.

    Какой газовый котел выбрать: настенный или напольный?

    Газовые котлы настенной конфигурации делятся на два субкласса – с вентиляторной и атмосферной горелкой. Версии с вентиляторной горелкой считаются самыми экономичными, поскольку они способны закачивать в камеру сгорания солидный объем воздуха, благодаря чему мощность котла резко возрастает, а потребление газового топлива радикально снижается.

    Твердотопливные котлы «КОТэко» - выбор украинцев

    Производство твердотопливных котлов «КОТэко» началось в 2007 году в Черкасской области. За 10 прошедших лет модельный ряд продукции не только расширился, но и подвергся значительным изменениям и доработкам, в разы улучшивших эффективность ее работы.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх