Четверг, 2024-04-25, 09:55
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2022 » Ноябрь » 28 » Правила використання бетономішалки, які допоможуть зекономити час та сили
15:25
Правила використання бетономішалки, які допоможуть зекономити час та сили
Категория: Спецтехника | Просмотров: 755 | Корреспондент: Administrator | Теги: Використання, та, сили, час, Правила, зекономити, бетономішалки, допоможуть, які | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Типи LED пристосувань та особливості їхнього використання

    Найперспективнішим і універсальним варіантом серед різних видів штучного освітлення приміщень і вулиць на сьогодні є світлодіодна підсвітка. Її джерелом є напівпровідникові пристрої, що мають назву світлодіоди.

    Газифікація під ключ: комплексна послуга для тих, хто прагне заощадити гроші та час

    Як відомо, приєднання до газової мережі – складний технологічний процес, який варто довіряти лише професіоналам. Комфортне споживання газу залежить насамперед від якості робіт з будівництва зовнішніх та внутрішніх газових мереж, індивідуального підбору газового обладнання. Саме про те, як газифікувати домоволодіння без зайвих турбот, піде мова у цій публікації.

    Плитка: підказки, які допоможуть зробити правильний вибір

    В останні роки колекції керамічної плитки від сучасних виробників зазнали значних змін. Тепер у них можна знайти великі формати (понад 2 метри), 3D-візерунки, принти, що імітують природні матеріали. Також з'явилися рельєфні поверхні та інноваційні покриття, які покращують якість плитки, захищають від старіння, роблять поверхню тактильно приємною, забезпечують антиковзкий ефект та підвищують міцність.

    Правила выбора межкомнатных дверей

    Приобретая межкомнатные двери, необходимо руководствоваться не только их предназначением и расположением, но также и своими денежными возможностями. Говоря о городских квартирах и частных домах, хочется порекомендовать остановить свой выбор на полотнах из массива. Тем не менее, вкусовые качества покупателей могут отличаться, поэтому и выбор тоже, как правило, разный. 

    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    Правительство Украины упростило Правила пользования помещениями жилых домов и общежитий.

    О данном объявил вице-премьер-министр — министр регионального развития, возведения и ЖКХ Украины Геннадий Зубко во время заседания правительства, передает "ПД".

    Не отнимет ли жулье наше кровное жилье? Новые правила регистрации недвижимости

    С 1 января начали действовать новые правила регистрации квартир, домов, дач, участков и прочей недвижимости. В целом они направлены на упрощение и ускорение процедур. Единый госреестр недвижимости ведется исключительно в электронном виде, ряд бумаг больше не требуются и т. д. Однако у граждан новшества вызвали массу вопросов и страхов. Особенно - электронизация учета прав собственности. В соцсетях посетители активно пересылают друг другу страшилки о том, что теперь мошенники легко могут отобрать жилье у любого. Мы собрали самые характерные вопросы и решили разобраться в ситуации поподробнее.

    Новые правила установки газовых счетчиков

    Согласно новоиспеченому законопроекту, газовщики не сумеют отключать здания, жители которых против обще-домовых счетчиков. В Верховной Раде зарегистрирован законопроект №5722, которые вносит некоторое количество изменений в правила установки устройств учета для населения.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх