Пятница, 2024-05-03, 23:27
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2023 » Сентябрь » 20 » Специфіка розслідування випадків СНПК змушує Генпрокуратуру трансформуватися
18:34
Специфіка розслідування випадків СНПК змушує Генпрокуратуру трансформуватися
Категория: Разное | Просмотров: 322 | Корреспондент: Administrator | Теги: трансформуватися, Специфіка, змушує, випадків, розслідування, СНПК, генпрокуратуру | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    В Украине успешно работают сервисы для пострадавших от СНПК

    UNFPA, Фонд ООН в области народонаселения оказывает помощь украинкам и украинцам, пострадавшим от различных вызовов российской агрессии, в частности, от сексуального насилия, связанного с войной (СНПК). При партнерстве UNFPA с правительством Украины были открыты Центры помощи спасенным и онлайн-платформа «Аврора», направленные на поддержку пострадавших.

    Фонд доктора Деніса Муквеге повертає постраждалим від СНПК довіру до людей та до життя

    Свою діяльність Фонд доктора Деніса Муквеге розгорнув в Україні ще до широкомасштабної російської агресії. Яку допомогу він надає постраждалим від сексуального насильства, спричиненого війною, та як співпрацює в цих питаннях з українською владою та громадським сектором? Про це спілкуємося з виконавчою директоркою цієї міжнародної гуманітарної структури Катрін КОППЕНС.

    Іван ВИГІВСЬКИЙ: Злочини СНПК однозначно кваліфікуються як воєнні

    Національна поліція України відіграє вагому роль у виявленні та документуванні злочинів сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (СНПК), та допомозі постраждалим від них. Чому до складу мобільних груп, створених із цією метою, переважно входять жінки-поліцейські?

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх