Пятница, 2024-05-03, 05:52
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Январь » 10 » Іван ВИГІВСЬКИЙ: Злочини СНПК однозначно кваліфікуються як воєнні
09:11
Іван ВИГІВСЬКИЙ: Злочини СНПК однозначно кваліфікуються як воєнні
Категория: Тема дня | Просмотров: 714 | Корреспондент: Administrator | Теги: СНПК, Іван, Українська перспектива, кваліфікуються, Як, Злочини, воєнні, ВИГІВСЬКИЙ:, однозначно | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Весняний Будівельний Форум, як подія, яку варто відвідати!!!

    Цьогорічний Весняний будівельний форум представляє усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечать наступні компанії: Global Development, яка створює не просто будівлі, а концептуально новий світ – комфортний світ для тисяч українських сімей; Група компаній «Royal House», яка сьогодні займає лідируючу позицію у сфері виробництва стінових модулів та будівництва багатоквартирних житлових комплексів; компанія «Сервус», яка спеціалізується на каркасному будівництві.

    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    Війна не скасовує потребу протидіяти домашньому насильству

    Повномасштабна війна, яка наразі триває в Україні, не викреслила з нашого життя домашнє насильство. Які особливості протидії цьому явищу та як захистити постраждалих від нього в надзвичайних умовах? Обговорюємо це з віце-президенткою ГО «Ла Страда-Україна», докторкою філософії в галузі права, адвокаткою Мариною ЛЕГЕНЬКОЮ та директоркою департаменту Національних гарячих ліній та соціальної допомоги цієї громадської організації Альоною КРИВУЛЯК.

    Як вибрати жалюзі на вікна?

    Відповідь на питання, які жалюзі на вікна вибрати, зовсім не така проста і однозначна, як це іноді намагаються представити консультанти в спеціалізованих магазинах. Найочевидніша відповідь – «Ті, які ви готові собі дозволити» - докорінно невірна, оскільки ідеальне поєднання характеристик для однієї людини може і не підійти для іншої.

    В Украине успешно работают сервисы для пострадавших от СНПК

    UNFPA, Фонд ООН в области народонаселения оказывает помощь украинкам и украинцам, пострадавшим от различных вызовов российской агрессии, в частности, от сексуального насилия, связанного с войной (СНПК). При партнерстве UNFPA с правительством Украины были открыты Центры помощи спасенным и онлайн-платформа «Аврора», направленные на поддержку пострадавших.

    Специфіка розслідування випадків СНПК змушує Генпрокуратуру трансформуватися

    Це стало однією з тем нашої розмови з начальником Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Офісу Генерального прокурора Юрієм БЄЛОУСОВИМ та начальницею Управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях про злочини, пов’язані з сексуальним насильством, яке входить до складу цього Департаменту, Іриною ДІДЕНКО.

    Як дніпряни можуть передати показання газових лічильників?

    Днепровский филиал «ГАЗСЕТИ» акцентирует внимание жителей Днепра и Днепровского района, согласно Кодексу газораспределительных систем, утвержденному НКРЭКУ, бытовой потребитель обязан ежемесячно по состоянию на 1 число месяца снимать фактические показатели счетчика газа и в течение пяти суток (до 5 числа включительно) ) предоставлять их Оператору ГРМ во избежание разногласий в расчетах за услуги по газоснабжению.

    Фонд доктора Деніса Муквеге повертає постраждалим від СНПК довіру до людей та до життя

    Свою діяльність Фонд доктора Деніса Муквеге розгорнув в Україні ще до широкомасштабної російської агресії. Яку допомогу він надає постраждалим від сексуального насильства, спричиненого війною, та як співпрацює в цих питаннях з українською владою та громадським сектором? Про це спілкуємося з виконавчою директоркою цієї міжнародної гуманітарної структури Катрін КОППЕНС.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх